Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Γρηγόρης Μελάς: Η Ελένη Μενεγάκη ακόμη κι εμένα μπορεί να «πουλήσει» ως ζεν πρεμιέ

Γρηγόρης Μελάς: Η Ελένη Μενεγάκη ακόμη κι εμένα μπορεί να «πουλήσει» ως ζεν πρεμιέ

Οι προτάσεις στη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας που τον… διέψευσε, ο επόμενος σταθμός του Νίκου Μουτσινά και η Ελένη Μενεγάκη που αν θέλει, μπορεί να πλασάρει τα πάντα. Απολαυστικός Γρηγόρης Μελάς στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία ιδιαίτερα σκληρή σεζόν. Ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι κάνουν κινήσεις πανικού», είπε ο Γρηγόρης Μελάς, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής (03.03.2024) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Πολλά είναι τα συμβόλαια που λήγουν τους επόμενους μήνες και το τηλεοπτικό… ρεπορτάζ είναι «καυτό», με τον Γρηγόρη Μελά να κάνει αποκαλύψεις.

«Ξέρω ότι η Φαίη Σκορδά έχει προτάσεις από δύο εκπομπές ήδη.

Θεωρούσα ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Δεν είχε τόση δύναμη στο εμπορικό κοινό. Ωστόσο, και έχουν αυξηθεί τα εμπορικά της εκπομπής αλλά και μαθαίνω ότι ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται ένα κεφαλόσκαλο πριν από την ανανέωσή του.

Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Έχει τέτοια εμπορική κίνηση που ακόμα και εμένα να ήθελε να πουλήσει ως ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου θα το κάνει.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρώ ότι έχει κλείσει σε κανάλι που τον έχουμε δει και επειδή σέβομαι τον Ξένιο Δία δεν θα μιλήσω περισσότερο», είπε ο Γρηγόρης Μελάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις