Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Nova με την ανανεωμένη EON On Demand δίνει τον απόλυτο έλεγχο για ένα ταξίδι στον Παράδεισο με την Tar και τον John Wick

Η Nova με την ανανεωμένη EON On Demand δίνει τον απόλυτο έλεγχο για ένα ταξίδι στον Παράδεισο με την Tar και τον John Wick

Με τις δουλειές και το τρέξιμο της καθημερινότητας, που καιρός για ταξίδια. Ευτυχώς, υπάρχει η On Demand υπηρεσία της EON.

Μια υπηρεσία που υπήρχε, φυσικά, αλλά τώρα αναβαθμίστηκε σε… διεθνή πρότυπα. Και φέρνει τα καλύτερα στην τηλεόραση, το tablet και το κινητό σας, εύκολα, απλά και… ακόμη κι όταν είστε offline!

Too much information; ΟΚ. Πάμε από την αρχή, σιγά σιγά.

Nova, αγαπημένη και κλασική, με blockbuster πρεμιέρες, νέα επεισόδια σειρών, η καθημερινή συνήθεια που δεν αφήνει τη ρουτίνα να περάσει την πόρτα του σπιτιού σας.

Τώρα, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα. Ναι, κι όμως, μπορούν!

Το κάνει η ανανεωμένη υπηρεσία On Demand της ΕΟΝ, που επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει το αγαπημένο του πρόγραμμα όποτε θέλει, όπου και αν βρίσκεται.

Πρώτα απ’ όλα, έχει αλλάξει εξωτερικά. Η πρώτη εντύπωση δεν είναι εκείνη που μετράει για να… πας παρακάτω; Ε, αυτό έκανε η EON. Προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, έγινε ακόμη καλύτερη και είναι εδώ με τον νέο μοντέρνο σχεδιασμό της να κάνει τα πράγματα για τον χρήστη ακόμη πιο εύκολα.

Όπως; Αρχικά, ο τρόπος παρουσίασης του περιεχομένου γίνεται ίδιος με τις διεθνείς πλατφόρμες. Μπαίνουν στη ζωή σας τα αγαπημένα (και υπερπολύτιμα όταν κάνετε binge-watching) Skip Intro και Continue Watching, ενώ το περιεχόμενο είναι χωρισμένο σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για να βρείτε ακόμη πιο εύκολα ό,τι αναζητάτε.

Αλλά επειδή η EON σέβεται τον εαυτό της και τους χρήστες της, δεν ανανεώνεται μόνο εξωτερικά αλλά και… εσωτερικά. Αυξάνει το περιεχόμενό της με νέες πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και σειρές που λαχταρούσατε να δείτε!

Η νέα On Demand υπηρεσία της EON σας προσφέρει στο… «πιάτο» τη μεγαλύτερη On Demand βιβλιοθήκη με περισσότερες από 6.000 ταινίες και επεισόδια σειρών αλλά και τη δυνατότητα να «κατεβάσετε» στο tablet ή το κινητό σας την ταινία ή τα επεισόδια της σειράς που θέλετε για να μπορείτε να τα δείτε όπου θέλετε, όποια στιγμή θέλετε, ακόμη κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο internet.

Θέλετε μια γεύση από τις χιλιάδες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε στην ανανεωμένη υπηρεσία On Demand της EON;

Tαινίες

John Wick: Κεφάλαιο 4 (John Wick 4)

ΤΑR

Ο άνθρωπος του Θεού

Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες

Παράλληλες μητέρες

Ο αστακός 

Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται

The Super Mario Bros.Movie

Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Εκτός ελέγχου 

Σειρές

True Detective 

Twisted Metal

Gray

Manhunt: Unabomber

Chapelwaite  

Ανακεφαλαίωση: Τι προσφέρει η ανανεωμένη On Demand υπηρεσία της EON;

  • Περισσότερο On Demand θέαμα
  • Περισσότερους τρόπους εύρεσης περιεχομένου
  • Περισσότερους τρόπους θέασης περιεχομένου
  • Περισσότερα προνόμια

Στόχος η καλύτερη εμπειρία για εσάς…

Η νέα EON On Demand είναι εδώ και σας περιμένει!

Media Τελευταίες ειδήσεις