Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η Warner Bros δημοσίευσε κομμένη σκηνή του Batman με τον Joker

Η Warner Bros δημοσίευσε κομμένη σκηνή του Batman με τον Joker

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στους φανατικούς… οπαδούς της DC η δημοσίευση μίας κομμένης σκηνής, όπου ο Batman συναντάει τον Joker, προκειμένου να τον βοηθήσει στο κυνήγι του Riddler.

Η νέα ταινία του Batman σαρώνει, έχοντας ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική και τα 600 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Ριβς, είπε να προκαλέσει λίγο…. ντόρο παραπάνω, δημοσιεύοντας μία κομμένη σκηνή στο κανάλι της Warner Bros στο Youtube.

Στη σκηνή φαίνεται ο Batman να επισκέπτεται τον Joker, τον οποίο υποδύεται ο Barry Keoghan, προκειμένου να τον βοηθήσει στο κυνήγι του Riddler.

Αποκαλύπτεται πως έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ο άνθρωπος νυχτερίδα συναντήθηκε με τον Joker, με τον Ματ Ριβς να αναφέρει:  «Συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι δύο έχουν παρελθόν και πως ο Joker έκανε κάτι που έκανε τον Batman να τον βάλει στο Arkham»

Η νέα ταινία Batman

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Batman που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του.

Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στους αξιοσέβαστους πολίτες της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει γνώριμους χαρακτήρες.

Όσο το νοσηρό σχέδιο ξεδιπλώνεται, ο Batman πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

Media Τελευταίες ειδήσεις