Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η αιχμηρή ατάκα του Άρη Καβατζίκη: «Δεν ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής»

Η αιχμηρή ατάκα του Άρη Καβατζίκη: «Δεν ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής»

Με μια ατάκα όλο νόημα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στους ηθοποιούς και τραγουδιστές που επιλέγουν να παρουσιάσουν μία εκπομπή. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά άλλων ανθρώπων».

Ο Άρης Καβατζίκης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega μίλησε επίσης για την απώλεια της μητέρας του και του αδερφού του, για τους ανθρώπους που μπαίνουν στην τηλεόραση από άλλους χώρους, αλλά και τον τσακωμό του on air με τη Φαίη Σκορδά.

Σε σχέση με τους ηθοποιούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Εγώ έχω κουραστεί πολύ για να είμαι και να κάνω αυτή τη δουλειά σήμερα. Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά άλλων ανθρώπων, ούτε ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής. Επιλέγω και στηρίζω τη Δανάη γιατί είμαστε πολύ κοντά. Η Δανάη Μπάρκα αξιοποίησε μια πλατινένια ευκαιρία που της δόθηκε και δεν είναι ξερόλας».

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα τα έζησα ως πιτσιρικάκι στα Τρίκαλα γιατί υπήρχε μία πληρότητα τότε. Ήταν πολύ συγκινητικά τα τελευταία Χριστούγεννα με τη μητέρα μου. Προσπαθούσα να ρουφήξω όλες μας τις στιγμές. Βίωσα την ξαφνική απώλεια όταν έχασα τον αδερφό του σε μικρή ηλικία. Δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τι σου έχει συμβεί.

Ο χρόνος που είχα να προετοιμαστώ για την απώλεια την απώλεια της μητέρας μου ήταν επίπονος γιατί το ήξερα μόνο εγώ. Ο μπαμπάς μου δεν ήξερε τι συνέβαινε. Ήταν επίπονο αλλά από την άλλη ήξερα πως πρέπει να το ζήσω και να είμαι εκεί», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

 

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία του να δουλέψεις με αυτήν τη γυναίκα. Έκανα συνέντευξη με την Μαρινέλλα και δεν μου ζήτησε να δει ποτέ τη συνέντευξη. Φεύγοντας με γέμισε με τυροπιτάκια, μία αιώνια μαμά. Η δημοσιογραφία ήρθε ξαφνικά. Τα πρώτα χρόνια ως δημοσιογράφος στην Αθήνα έκλαιγα. Ξαφνικά βρέθηκα να είμαι αντίπαλος με τον αρχισυντάκτη του άλλου περιοδικού ή με τον διευθυντή. Τα σκέφτομαι σήμερα και λέω πόσο φαιδρό ήταν αυτό το παιχνίδι».

Κλείνοντας, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Έχω μετανιώσει τις στιγμές που έχω μαλώσει τηλεοπτικά. Είχα μαλώσει με τη Φαίη πολύ έντονα για ένα θέμα στον αέρα της εκπομπής για την Ιωάννα Τούνη».

Media Τελευταίες ειδήσεις