Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση για το καινούργιο ζευγάρι της «Μουρμούρας»

Η ανακοίνωση για το καινούργιο ζευγάρι της «Μουρμούρας»

Κάποιοι φεύγουν… κάποιοι έρχονται! Αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, στο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα εμφανιστούν για τελευταία φορά –αν και ποτέ δεν ξέρεις!- ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο «Χάρης» και η «Βάσω» θα παντρευτούν και στο επεισόδιο αυτό θα δούμε για πρώτη φορά και τα τρία ζευγάρια καθώς τα άλλα δύο, η «Βούλα» με τον «Μηνά» και η «Μαρίνα» με τον «Ηλία» θα βρεθούν στη γαμήλια δεξίωση… για διαφορετικούς λόγους!

Αυτό λοιπόν θα είναι και το τελευταίο καινούργιο επεισόδια αυτής της χρονιάς καθώς όλες τις υπόλοιπες ημέρες θα παίζουν επαναλήψεις. Καινούργιο επεισόδιο θα προβληθεί ξανά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου που θα κάνει την εμφάνισή του και το καινούργιο ζευγάρι, ο «Νικήτας» και η «Στέλλα». Σύμφωνα μάλιστα με το δελτίο Τύπου του ALPHA
«Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.
Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.
Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.
Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους».

Η Στέλλα και ο Νικήτας λοιπόν είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι και θα αρχίσουν τη… μουρμούρα τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, στις 21:00, ελπίζοντας ότι θα αγαπηθούν κι αυτοί από τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε