Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το «κόψιμο» της εκπομπής της

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το «κόψιμο» της εκπομπής της

Περίοδος διακοπών για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν… παρακολουθεί όσα γίνονται. Έτσι θέλησε με το δικό της τρόπο να ανακοινώσει τι θα κάνει με την «Ελένη» της, επιβεβαιώνοντας όμως το ρεπορτάζ μας…!

Όπως λοιπόν ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit

την καινούργια σεζόν η παρουσιάστρια «κόβει» τη διάρκεια της εκπομπής της και από τρίωρη θα είναι δίωρη. Αν και κάποιοι το αμφισβήτησαν καθώς από το ξεκίνημά της έως και φέτος οι εκπομπές της ήταν τρίωρης διάρκειας, τελικά η ίδια η Ελένη το επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στα social media ανακοινώνοντας πως «Από τον Οκτώβριο η “Ελένη” δίωρη. Λιγότερη “Ελένη” = καλύτερη “Ελένη”»

 

 

Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβουμε ότι η παρουσιάστρια… αναγκάστηκε να κάνει την ανακοίνωση λόγω του ρεπορτάζ μας, υποστηρίζοντας όμως ότι η επιλογή της να κάνει δίωρη την «Ελένη» είναι για να είναι «καλύτερη» κι όχι γιατί «φοβάται τον ανταγωνισμό» όπως ανέφερα στο προηγούμενο κείμενο. Βέβαια η απόφασή της είναι η «Ελένη» να ξεκινά στη μία και όχι στις δύο, στοιχείο που αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο για το «καλύτερη» όσο για να αποφύγει τον ανταγωνισμό…!

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε