Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η απόφαση του ALPHA για Μουτσινά – Ηλιάκη

Η απόφαση του ALPHA για Μουτσινά – Ηλιάκη

Επέστρεψαν στον ALPHA αφού έκαναν γύρα σε άλλα κανάλια έχοντας πάρει την απόφαση πως η εκπομπή «Δέστε τους» είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Τελικά Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη… ξαναδέθηκαν με το κανάλι της Κάντζας… αλλά ουχί με τους τηλεθεατές. Η… νέα (?!?) εκδοχή της εκπομπής με τίτλο «Ξαναδέστε τους» δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές κι έτσι, διαγράφοντας πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, δόθηκε η αφορμή να υπάρχει έντονη φήμη πως σύντομα η εκπομπή θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Ισχύουν πράγματι όλα αυτά τα δημοσιεύματα;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα από τα στελέχη του ALPHA. Μιλώντας μάλιστα με στέλεχος του σταθμού με διαβεβαίωσε πως «ουδέποτε έπεσε στο τραπέζι πρόταση να κοπεί η εκπομπή» σημειώνοντάς μου όμως ότι έχουν ζητήσει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις από τους συντελεστές και ότι η εκπομπή θα ρίξει τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω και ότι ο ALPHA δύσκολα «κόβει» ξαφνικά μία εκπομπή όταν έχει αποφασίσει και προγραμματίσει να «βγάλει» τη σεζόν. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί πολλές φορές η… υπομονή που έχουν να τραβάνε εκπομπές στον αέρα… ακόμα κι όταν δεν τραβάνε τους τηλεθεατές. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το πόσο θα… τραβήξει η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» θα αποφασιστεί οριστικά γύρω στο Πάσχα, που σημαίνει ότι αν δεν έχει ανακάμψει από τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, τότε θα ρίξει τίτλους τέλους στις αρχές Ιουνίου, όπως έχει γίνει και με άλλες εκπομπές στο παρελθόν.

Αν από την άλλη καταφέρουν Μουτσινάς και Ηλιάκη να σημειώσουν άνοδο στις τηλεθεάσεις τότε μπορεί να παραμείνουν «δεμένοι» έως το τέλος Ιουνίου. Πάντως, αν κάνω μία… πρόβλεψη, θεωρώ ότι γύρω στις αρχές Ιουνίου θα ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» στους λιγοστούς τηλεθεατές τους και η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» θα απουσιάσει… μόνιμα πλέον από το τηλεοπτικό τοπίο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε