Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η απογευματινή παρέα της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Η απογευματινή παρέα της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Και οι επτά… θα πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης και θα αποδείξουν αν είναι… υπέροχοι. Βέβαια έχει διευκρινιστεί ότι το βασικό ρόλο θα τον έχει η Κατερίνα Καινούργιου που επίσημα παίρνει τα… ηνία της απογευματινής εκπομπής του ALPHA, οπότε πρωτίστως αυτή θα πρέπει να αποδείξει ότι δίκαια τα στελέχη του σταθμού της τα έδωσαν…!

Κι επειδή πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τα πρόσωπα της απογευματινής παρέας είναι σίγουρο ότι σε λίγες ημέρες θα δούμε στον αέρα την Κατερίνα Καινούργιου έχοντας δίπλα της καθημερινά τη Φωτεινή Πετρογιάννη που έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της μέσα από την εκπομπή «Στη γειτονιά μας» και τον Χρήστο Βαρθαλίτη. Εκτός από τους δύο δημοσιογράφους μαζί στην εκπομπή θα είναι και δύο stand up comedian, ο Χρήστος Βαρθαλίτης και ο Γιώργος Βαγιάτας που ήταν και στην ομάδα του «Κάψε το σενάριο» που πρόβαλλε το MEGA.

Την επτάδα της εκπομπής συμπληρώνουν δύο πρόσωπα που όμως δεν θα είναι επί καθημερινής βάσης, λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους: ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης και ο Αντώνης Βλοντάκης που πρώτα είχαμε γράψει μέσα από το Newsit ότι θα αναλάβει και χρέη παρουσίασης και κάποιοι… βιάστηκαν να τον αποκλείσουν!

Ο πολίστας λοιπόν εκτός από την προσπάθεια που έκανε πέρυσι στην υποκριτική συμμετέχοντας στη σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1, φέτος θα δοκιμαστεί και στο ρόλο του παρουσιαστή μέσα από την καθημερινή εκπομπή του ALPHA. Στο κανάλι της Κάντζας έχουν προγραμματίσει η καινούργια απογευματινή εκπομπή τους να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και να αποδείξει ότι η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της θα είναι καλή απογευματινή συντροφιά. Ίδωμεν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε