Media

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη με τον πρωταγωνιστή της σειράς «Η λέξη που δε λες»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρία Πρωτόπαππα πρωταγωνιστούν στην σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες» και βρέθηκαν στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο ηθοποιοί, υποδύονται τους γονείς του μικρού Παυλή στην εβδομαδιαία σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες». Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρία Πρωτόπαππα μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για τους λόγους που είπαν το «ναι» στην σειρά, αλλά και για την ανταπόκριση που έχουν από τον κόσμο, όντας οι πρωταγωνιστές σε ένα σίριαλ που καταπιάνεται με ένα θέμα ταμπού, αυτό του αυτισμού. Δείτε την απορία της Ελένης Μενεγάκη με τον πρωταγωνιστή της σειράς «Η λέξη που δε λες»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega
5