Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

«Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα», λέει η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η ηθοποιός απάντησε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ενώ έδωσε τη δική της συμβουλή για το πώς να στεριώσει ένας γάμος.

Θα έλεγες «ναι» σε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που αποκλείω…

Στη φάση που είμαι τώρα, η αλήθεια είναι ότι θέλω να δουλέψω περισσότερο, όπως επίσης θα ήθελα να μεγαλώσει λίγο η κόρη μου πρώτα, γιατί είναι μόνο δυόμισι ετών.

Σε ένα-δύο χρόνια από τώρα όμως, δεν μπορώ να σου πω ότι αποκλείεται να κάνω ένα ακόμη παιδί. Να είμαστε καλά με τον άντρα μου και αγαπημένοι και μπορεί να έρθει και ένα τρίτο παιδί!

Τι συμβουλή θα έδινες στις γυναίκες για το πώς μπορεί ένας γάμος να στεριώσει σήμερα;

Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν.

Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα.

Media Τελευταίες ειδήσεις