Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Δανάη Μπάρκα για τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή της

Η Δανάη Μπάρκα για τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή της

“Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη”, λέει η Δανάη Μπάρκα.

Η κάμερα του Pop Up βρέθηκε στα backstage της εκπομπής Πάμε Δανάη και ο Ιορδάνης Παπακυριακού συνάντησε τη Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για το ρόλο της ως παρουσιάστρια, για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει.

«Την Ηλιάνα τη γνωρίζω λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε πολλά κοινά, μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δοτικό, που ξέρω ότι θα είναι εκεί από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όταν μου έγινε η πρόταση για το πρωινό δεν είπα αμέσως το ναι, αλλά ήμουν θετική, είναι ένα κανάλι που με έχει μεγαλώσει. Ελπίζω να είμαι γουρλού για το κανάλι ως πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πάντα νιώθω το βάρος και το άγχος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η μητέρα μου με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω τις κακεντρέχειες. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα, αλλά θέλω να μου δείχνει την προτίμησή του ο κόσμος. Τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου τα ακούω και τα αλλάζω. Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη».

Media Τελευταίες ειδήσεις