Media

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων εξέδωσε ανακοίνωση για τον Κώστα Βαξεβάνη

"Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έπρεπε να βρεθεί αντιμέτωπος με αυτές τις κατηγορίες σε μια χώρα, η οποία υπερηφανεύεται ότι είναι το λίκνο της Δημοκρατίας".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη δίκη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη:

«Σημαντική νίκη της Ελευθερίας του Τύπου αποτελεί η αθώωση του Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Μια υπόθεση, που δεν έπρεπε να έχει φθάσει μέχρι το δικαστήριο.

Αυτό ήταν το μήνυμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, όπως κατέθεσε ως μάρτυρας ο Πρόεδρος της ΔΟΔ χθες στη δίκη του δημοσιογράφου ερευνητή, που δικαζόταν για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ο Κ. Βαξεβάνης κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων, επειδή…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα