Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η «Δικαίωση» επιστρέφει…!

Η «Δικαίωση» επιστρέφει…!

Αν και ήταν από τα… πουλέν του MEGA η καινούργια καθημερινή σειρά, η «Δικαίωση», αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και ξαφνικά σταμάτησε η προβολή της.

Το κυριότερο πρόβλημα ήταν η απόφαση εργαζομένων να μην συνεχίσουν τα γυρίσματα μέχρι να περάσουν από το ταμείο και έτσι στο κανάλι της Μεσογείων έμειναν χωρίς επεισόδια. Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα υπήρξε κάποια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής και τους συντελεστές, οπότε πριν από δύο βδομάδες οι κάμερες έπιασαν ξανά δουλειά.

Από σήμερα λοιπόν το MEGA ξεκινά να προβάλλει καινούργια επεισόδια της σειράς που υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης με σκοπό να συγκεντρώσει στη συχνότητά του τους τηλεθεατές. Και σε περίπτωση που μετά από τόσο καιρό έχετε ξεχάσει τι έχει γίνει στην εξέλιξη της ιστορίας, σύμφωνα με το σενάριο, στο αποψινό, το 88ο επεισόδιο, ο Φίλιππος ανησυχεί για την επέμβασή του και ζητάει από την Έλλη να το ξανασκεφτεί προτού τα ρισκάρει όλα. Η Έλλη δείχνει αποφασισμένη και του ανακοινώνει πως θα παραδώσει το χειρόγραφο του πατέρα της στα χέρια της Ανθής. Θα καταστρέψει τη μάνα της ακόμα κι από μακριά. Η Λία και η Ερμιόνη καυγαδίζουν άσχημα και η Ερμιόνη λιποθυμάει στα χέρια της Κλαίρης. Ο Μάριος δίνει το πρώτο μπουκάλι με τη δήθεν γκαζόζα στον Χρηστίδη, ενώ η Ελένη ζητάει από τη Ρέα να συνεργαστεί μαζί τους για να πιάσουν τον Ανδρέου. Η μέρα της δίκης του Τηλέμαχου φτάνει και ο Χρήστος με τη Μυρτώ βρίσκονται αντίδικοι. Άθελά τους θα γίνουν μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων. Η Βάλια πηγαίνει την Έλλη σε ένα κέντρο περιποίησης και η Έλλη το παίζει φρεσκοχωρισμένη και περίλυπη, ενώ η Βάλια, δήθεν σοκαρισμένη από το συμβάν, της συμπαραστέκεται. Ο Φίλιππος δίνει έναν φάκελο στη γιατρό του και της εξηγεί πως αν κάτι δεν πάει καλά, θέλει να ειδοποιήσει την Έλλη και να της δώσει αυτό το γράμμα. Η Βάλια χαλαρώνει και μιλάει στην Έλλη για τη ζωή της. Καθώς οδηγούν, ένα αυτοκίνητο κάνει προσπέραση και δείχνει ότι θα την τρακάρει, αλλά η Έλλη, για μια ακόμη φορά, σώζει την κατάσταση. Η δίκη του Τηλέμαχου εξελίσσεται σε φιάσκο, όταν εμφανίζεται η πρώην γυναίκα του και αποκαλύπτει τα περιουσιακά του. Η Νατάσα χωρίζει με τον Ασίμ για να τον προστατεύσει, αλλά εκείνος αρνείται να το δεχτεί, οπότε αναγκάζεται να του φερθεί σκληρά.

Αυτά λοιπόν θα δείτε στο καινούργιο επεισόδιο της «Δικαίωση» που θα προβληθεί απόψε στις 21:15. Άλλωστε δεν απομένουν και πολλά επεισόδια για να ολοκληρωθεί η σειρά αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του MEGA η σειρά θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους την Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε