Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ελένη Κοκκίδου εξηγεί γιατί φεύγει από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Η Ελένη Κοκκίδου εξηγεί γιατί φεύγει από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Η «Βούλα» από το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα βρέθηκε σήμερα (21.03.2023) καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον η μεσημβρίαν». Η Ελένη Κοκκίδου εξήγησε το λόγο που ύστερα από 10 χρόνια αποφάσισε να σταματήσει από την πετυχημένη σειρά του Alpha.

Η Ελένη Κοκκίδου είναι μέλος του καστ της σειράς από την πρώτη μέρα. Με τον «Μηνά» της (σ.σ. Αντώνη Αντωνίου) είναι ένα από τα ζευγάρια του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Αλλά πλέον, αποφάσισε να… σταματήσει τη «Μουρμούρα».

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα.

Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι.

Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

 

«Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος», εξομολογήθηκε η Ελένη Κοκκίδου για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Media Τελευταίες ειδήσεις