Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ελένη Βουλγαράκη μπέρδεψε on air τη Μαρία Σολωμού με την Μαρία Κορινθίου – Η αντίδραση του Λιάγκα

Η Ελένη Βουλγαράκη μπέρδεψε on air τη Μαρία Σολωμού με την Μαρία Κορινθίου – Η αντίδραση του Λιάγκα

Στον αέρα της εκπομπής που μέχρι πριν από μερικούς μήνες συμμετείχε η Μαρία Κορινθίου, η (ας το πούμε αντικαταστάτριά της) τη μπέρδεψε με τη Μαρία Σολωμού. Το μπέρδεμα της Ελένης Βουλγαράκη έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να… σταυροκοπιέται.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής (15.09.2023) η Ελένη Βουλγαράκη προλόγιζε ένα θέμα με τον Mente Fuerte. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έβαλε, κατά λάθος, την κουβέντα τη… Μαρία Κορινθίου!

«Μας μίλησε ο Mente Fuerte. Είχε ακουστεί ότι θα είναι στην επιτροπή του Fame Story και μιλάει για πρώτη φορά για αυτό. Αν είχε τελικά πρόταση ή αν δεν είχε, τι έγινε τελικά με αυτό το show εν πάσει περιπτώσει», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

«Τα έχει ακόμα με τη Μαρία Σολωμού;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη δημοσιογράφο να προσθέτει λανθασμένα: «Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ: τι σχέση έχει με τη Μαρία Κορινθίου τελικά;».

«Με τη Μαρία Κορινθίου; Τα είχε με τη Μαρία Κορινθίου;», ρώτησε έκπληκτος ο παρουσιαστής.

«Με τη Μαρία Σολωμού. Συγγνώμη», διόρθωσε τη φράση της η Ελένη Βουλγαράκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά σε γέλια και να κάνει τον σταυρό του με νόημα.

 

Η συνεργασία ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έληξε πρόωρα λίγες μόλις ημέρες πριν το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, έπειτα από κάποιες δηλώσεις της ηθοποιού για τις σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων της, οι οποίες ενόχλησαν τον σταθμό.

Media Τελευταίες ειδήσεις