Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά για τον Νίκο Μάνεση: «Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση»

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά για τον Νίκο Μάνεση: «Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση»

Τι δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη για όλα όσα έχουν γίνει στην εκπομπή της με τον Νίκο Μάνεση;

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζει, όσο γίνεται, το τοπίο γύρω από την εκπομπή της και την κόντρα με τον Νίκο Μάνεση. Στην κάμερα του Ευτυχείτε, η δημοσιογράφος δήλωσε τα εξής:

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα. Κάποια εν τω μεταξύ είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα! Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί αν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, «α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα»!

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές. Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχει: «Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθές, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».

Media Τελευταίες ειδήσεις