Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου από το Survivor έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου My Style Rocks

Δείτε την πρώην παίκτρια του Survivor να πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks.

Τη γνωρίσαμε τον Φεβρουάριο του 2017 μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και πλέον είναι και επίσημα παίκτρια του My Style Rocks. Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και σήμερα την απολαύσαμε στην πρώτη της εμφάνιση.

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Οικονομικές επιστήμες και αυτή την περίοδο κάνει την εξειδίκευσή της στο Μάρκετινγκ. Είναι commercial model και αρθρογράφος σε στήλη μόδας και ομορφιάς σε γνωστό site. Αγαπάει τη μόδα και ασχολείται με τον χώρο από μικρή ηλικία, αφού από παιδί πήγαινε σε castings για διαφημιστικά, ενώ μεγαλώνοντας έχει συμμετάσχει σε αρκετά βίντεο κλιπ γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον στίβο, τη γυμναστική και την ιππασία και για τον λόγο αυτό είχε πάρει μέρος στο Survivor. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks για να δείξει στον κόσμο, την κριτική επιτροπή αλλά και τις συμπαίκτριές της το ξεχωριστό στιλ και τη μοναδική προσωπικότητά που διαθέτει.

Της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει συνεχώς πολλά και διαφορετικά outfits. Στην καθημερινότητά της ντύνεται casual. Φαντάζεται τον εαυτό της στον τελικό και πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια του My Style Rocks γιατί όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ήρθε στον διαγωνισμό για να κερδίσει και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου…

Αναμένουμε να δούμε και τις επόμενες στιλιστικές επιλογές της.

Media Τελευταίες ειδήσεις