Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Ελλάδα» απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Από την εποχή που η εκπομπή «Στην υγειά μας» έβγαινε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ κέρδιζε τους τηλεθεατές και ήταν από τις λίγες εκπομπές που κατάφερναν να φέρνουν υψηλές τηλεθεάσεις στην κρατική τηλεόραση.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετακόμισε στον ALPHA όπου τα δύο τελευταία χρόνια συνεχίζει κάθε Σάββατο βράδυ να συγκεντρώνει τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας για να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στην υγεία μας, ρε παιδιά».

Κι η αλήθεια είναι πως όποια προσπάθεια έγινε από άλλα τηλεοπτικά κανάλια να δώσουν μάχη με την εκπομπή τελικά μάλλον δεν… βρήκαν την υγειά τους κοιτάζοντας τους πίνακες τηλεθέασης. Σε έναν μήνα περίπου όμως το MEGA θα ξεκινήσει… κατά μέτωπο επίθεση με τη συγκεκριμένη εκπομπή αφού στη μάχη της τηλεθέασης θα παρατάξει απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ελλάδα σε αγαπώ».

Το… πείραμα για το κανάλι της Μεσογείων είχε γίνει με την εκπομπή «Celebrity Game Night» που κατάφερε όσες φορές βγήκε απέναντι από την εκπομπή του ALPHA να δώσει γερή μάχη για την τηλεθέαση. Έτσι λοιπόν στο MEGA ευελπιστούν και ποντάρουν στο καινούργιο show τους που θα έχει πολύ γέλιο με celebrities καλεσμένους που θα διαγωνίζονται είτε σε ερωτήσεις είτε σε δοκιμασίες για να αποδείξουν πόσο γνωρίζουν και αγαπούν τη χώρα μας.

Με τον έως τώρα προγραμματισμό η εκπομπή «Ελλάδα σ’ αγαπώ» θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28 Μαρτίου και θα προβάλλεται από τις 21:00 έως τις 23:00 προσπαθώντας να κερδίσει τους τηλεθεατές. Το ποια τελικά θα τα καταφέρει, η «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ή η «Ελλάδα σ’ αγαπώ» θα το δούμε από το αποτέλεσμα των τηλεθεάσεων…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε