Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Γιάννη Λάτσιο

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Γιάννη Λάτσιο

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με διευρυμένα καθήκοντα. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα ήταν σίγουρο ότι ο Γιάννης Λάτσιος θα αναλάβει ξανά τη διεύθυνση προγράμματος του Αντ1, αλλά έχοντας πλέον και άλλα καθήκοντα σε σχέση με τις προηγούμενες θητείες του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Έτσι κι έγινε λοιπόν αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV, από τον Γιάννη Λάτσιο. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού.

Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου θα υπάγονται όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα».

Έτσι λοιπόν επίσημα πλέον ο Γιάννης Λάτσιος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και δη σε μία πολύ κακή περίοδο για τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού τη σεζόν που διανύουμε σημείωσε μεγάλη μείωση στο «ταμείο» της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε