Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Πέτρο Μπούτο

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Πέτρο Μπούτο

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤ1 με τον Πέτρο Μπούτο βάζει και επίσημα το κανάλι του Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και μπορεί το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει να είχε ισχύ για έναν ακόμα χρόνο, αλλά κοινή συναινέσει όπως φαίνεται αποφάσισαν να την ολοκληρώσουν πρόωρα. Παρά μάλιστα τα όσα ακούγονταν για κλείσιμο της εταιρείας παραγωγής, της «Ants Productions», της οποίας είχε αναλάβει τη διεύθυνση, ο ΑΝΤ1 διευκρινίζει ότι θα συνεχίσει τη δραστηριότητά της και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι:
«Ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, διετέλεσε επικεφαλής της εταιρείας ANTS PRODUCTION και θα συνεχίσει την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία εκτός του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η ANTS PRODUCTION θα συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ηγετική θέση.

Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία».

Επίσημα λοιπόν ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» ενώ σύμφωνα με στελέχη του ΑΝΤ1 παραγωγές της «Ants Productions» που «τρέχουν» αυτή τη σεζόν, όπως η καθημερινή σειρά «Συμμαθητές», θα συνεχίσουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε