Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η επιστροφή της Στάη… χτύπησε τα ριάλιτι

Πρεμιέρα χθες για την Έλλη Στάη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ με σλόγκαν «οι ειδήσεις επιστρέφουν στη ΝΕΤ». Τι έκανε όμως η «σιδηρά κυρία της ενημέρωσης»;

Κατάφερε μαζί με τις ειδήσεις να φέρει στην κρατική τηλεόραση και νούμερα τηλεθέασης; Η απάντηση είναι ναι αφού το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασής του και μάλιστα να απειλήσει τα ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ από τις 9 έως τις 10 και μισή που μεταδόθηκε έκανε μέσο όρο 8,2 ενώ αντίστοιχα το MEGA («Ζωή της άλλης» και λίγη ώρα από το «Νησί») έκανε μέσο όρο 41,7. Και αν σας φαίνεται τρομερή διαφορά (που είναι!) αξίζει εντούτοις να παρατηρήσουμε ότι οι υπόλοιποι από τους απέναντι κινήθηκαν στα ίδια περίπου ποσοστά τηλεθέασης με το δελτίο της ΝΕΤ.

Την ίδια ώρα λοιπόν (δηλαδή από τις 9 έως τις 10 και μισή) ο «Big Brother» του ALPHA έφτασε στο 9,4 ενώ το «Next Top Model» του ANT1 σημείωσε 9.

Αξίζει επίσης να δούμε τι έγινε με την κόντρα των δύο δελτίων που προβάλλονται την ίδια ώρα, δηλαδή της ΝΕΤ και του ΣΚΑΪ. Από τις 9 έως τις 10 λοιπόν, που μεταδίδεται το δελτίο του ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 5,3 ενώ την ίδια ώρα το δελτίο της ΝΕΤ σημείωσε 9,1 μέσο όρο.

Συμπέρασμα; Η επιστροφή της Έλλης Στάη στο τιμόνι του δελτίου ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασής του και κατάφερε μάλιστα να «χτυπήσει» τα ριάλιτι. Αναμένεται όμως να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες και αν καταφέρει να κρατήσει τους τηλεθεατές και δεν ήταν απλώς… περιέργεια για να δουν την επιστροφή της «σιδηράς κυρίας»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε