Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά

Σας έλειψε; Θα φανεί από το… χειροκρότημα, ήτοι τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Σε λίγες ημέρες πάντως η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο παρουσιάζοντας το καινούργιο ριάλιτι του STAR, το «Shopping Star».

Στο κανάλι της Κηφισιάς είχαν αποφασίσει και εξασφαλίσει δύο project στα οποία πίστευαν πολύ: το «Shopping Star» και το «Voice». Με το διαγωνισμό για τις άδειες ακύρωσαν τη συμφωνία για το talent show (που κατέληξε στον ΣΚΑΪ) και κράτησαν το ριάλιτι που θα τους δίνει καθημερινά επεισόδια.

Από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου λοιπόν και καθημερινά, στις 3 το μεσημέρι, το STAR θα προβάλλει το «Shopping Star» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Τι ακριβώς είναι το project που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας; Φανταστείτε πως είναι σαν το «Κάτι ψήνεται» που έκανε ο ALPHA μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση διαγωνίζονται μόνο γυναίκες και αντί να πρέπει να αποδείξουν το ταλέντο τους στην κουζίνα πρέπει να κερδίσουν με το γούστο και το στιλ τους. Κάθε βδομάδα επιλέγονται 5 γυναίκες για να διαγωνιστούν, οι οποίες θα είναι άγνωστες μεταξύ τους και εκτός από ανταγωνίστριες, η κάθε μία θα έχει και το ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες.

Οι κανόνες είναι απλοί: κάθε μία από τις διαγωνιζόμενες έχει 4 ώρες κι ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό προκειμένου να αναδείξουν και να προσεγγίσουν εμφανισιακά, όσο καλύτερα μπορούν το θέμα που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας με απώτερο σκοπό να συγκεντρώσει η κάθε μία τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Θα πρέπει να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο σύνολο και να αγοράσουν, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, να χτενιστούν, να μακιγιαριστούν και να ολοκληρώσουν στιλιστικά την εμφάνισή τους. Ο περιορισμός των 4 ωρών είναι πρόκληση και ο χρόνος για την καθεμία αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή που πατάει το πόδι της στο πρώτο κατάστημα. Η κάμερα ακολουθεί τις επισκέψεις της κάθε διαγωνιζόμενης στα καταστήματα και καταγράφει τις επιλογές και τις αντιδράσεις της. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της η κάθε παίκτρια θα παρουσιάζει ως μοντέλο πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της.

Η Βίκυ Καγιά, ως «ειδικός μόδας», καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών της κάθε διαγωνιζόμενης αλλά και της πασαρέλας της, θα κάνει χρηστικές παρατηρήσεις και θα δίνει συμβουλές για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εμφάνιση. Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν κρυφά τη βαθμολογία τους από το 1 έως το 10, όπου μαζί με τη βαθμολογία που θα δίνει και η Καγιά θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας που θα κερδίζει 1000 ευρώ μετρητά! Το θέμα καθώς και η 5άδα των γυναικών, που θα διαγωνίζονται, θα αλλάζει κάθε βδομάδα.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, το STAR ξεκινά να προβάλλει καθημερινά, στις 3 το μεσημέρι, το «Shopping Star». Οι διαγωνιζόμενες θα προσπαθούν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο αποδεικνύοντας τις στιλιστικές ικανότητές τους, ενώ η Βίκυ Καγιά τους τηλεθεατές ως παρουσιάστρια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε