Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επιτροπή στο «Your Face Sounds Familiar»

Η επιτροπή στο «Your Face Sounds Familiar»

Είναι οριστικό και πρώτα μέσα από το Newsit αναφέραμε ότι ο ΑΝΤ1 έδωσε το «πράσινο φως» για τον τέταρτο κύκλο του talent show ή celebrity show όπως το χαρακτηρίζουν λόγω των διαγωνιζομένων.

Αμέσως μετά το Πάσχα λοιπόν η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί τους δέκα καλλιτέχνες που θα προσπαθούν να μεταμορφώνονται σε γνωστά πρόσωπα του εγχώριου και διεθνούς θεάματος. Ποιοι θα είναι όμως αυτοί που θα τους κρίνουν;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν «κλείσει» ήδη τα τρία από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής. Κατ’ αρχάς στη μία καρέκλα θα βρίσκεται ξανά ο σκηνοθέτης κι ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής που ήταν και στον προηγούμενο κύκλο κι αποδείχτηκε… διαβασμένος, δικαιολογώντας τη θέση και το ρόλο του. Ένα «βήμα» πριν από την υπογραφή της συνεργασίας είναι κι ο επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος, αλλά και ο ηθοποιός και παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι οριστικές υπογραφές αλλά και οι τρεις τους έχουν δεχθεί, οπότε θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή τους. Έτσι η μόνη εκκρεμότητα είναι να οριστικοποιηθεί η συνεργασία και με μία γυναίκα, η οποία θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής και από τις 23 Απριλίου θα κρίνουν και θα βαθμολογούν τους celebrities που θα διαγωνιστούν στον καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε