Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επόμενη μέρα του «κομμένου» Mega

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αν και θεωρείτο αναμενόμενο δεν παύει η… επίσημη ανακοίνωση του αποκλεισμού του MEGA από το διαγωνισμό να έχει προκαλέσει εντύπωση και να αναμένονται αντιδράσεις.

Ότι επίσημα ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που βγήκε στον αέρα και παρέμενε για πολλά χρόνια πρώτος σε τηλεθεάσεις «κόπηκε» είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό γεγονός του σύγχρονου τηλεοπτικού τοπίου. Για την εξέλιξη αυτή σαφώς και ευθύνεται ο «πόλεμος» μεταξύ μετόχων και πιστωτριών τραπεζών που οδήγησαν στο να παραδοθεί ο φάκελος ημιτελής, χωρίς την αναγκαία τραπεζική ενημερότητα που είναι μία από τις αιτίες «κοψίματός» του. Βέβαια, μία ακόμη αιτία είναι ότι η εταιρεία, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, δεν κατέθεσε στοιχεία και το πόθεν έσχες για τους κατόχους των μετοχών, αλλά αυτό είναι ένα σημείο για το οποίο θα υπάρξουν αντιδράσεις, καθώς η εταιρεία είναι στο χρηματιστήριο. Στοιχείο που φαίνεται ότι είτε δεν το είχαν σκεφτεί οι… συγγραφείς των όρων, είτε ήθελαν να βάλουν μία ακόμα δυσκολία που όμως σύμφωνα με νομικούς κύκλους αναμένεται να καταρριφθεί στις δικαστικές αίθουσες…!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το επίσημο «κόψιμο» του MEGA προκάλεσε κινητικότητα σε πλευρά των μετόχων που έως χθες εμφανιζόταν αδιάλλακτη και… υπεράνω και έτσι ξεκίνησε ξανά διάλογος μεταξύ των πλευρών για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν από κοινού το «κόψιμο».

Αξίζει δε να αναφέρω ότι οι επαφές με τις πιστώτριες τράπεζες συνεχίζονται, γεγονός που ενισχύει την άποψη αυτών που υποστηρίζουν ότι το «κόψιμο» δεν σημαίνει και το τέλος του MEGA.

Βέβαια θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρείας, κάτι που αναμένεται να γίνει πέρα από την… ανεπίσημη ανακοίνωση που «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες στον αέρα του σταθμού. Ο λόγος για τα σποτ με αποσπάσματα από πετυχημένα προγράμματα του τηλεοπτικού σταθμού και με την ένδειξη «συνεχίζεται», προμηνύοντας έτσι ότι το MEGA δεν σκοπεύει να παραδώσει το σήμα του αμαχητί…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε