Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε κλάματα on camera

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε κλάματα on camera

Συναισθηματικά φορτισμένη η Φαίη Σκορδά στο event του Make a wish, που έγινε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.2024), στο Καλλιμάρμαρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της οργάνωσης. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση. Όταν στάθηκε μπροστά στις κάμερες για να κάνει δηλώσεις, η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αφού περνά μια δύσκολη περίοδο και η ίδια, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της Ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και εγώ γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων», συνέχισε.

«Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι» ρωτήθηκε και τότε «λύγισε». Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και σταμάτησε για λίγο τις δηλώσεις της.

«Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…

 

Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ», είπε.

Media Τελευταίες ειδήσεις