Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τον Άγγελο Πυριόχο και «λύγισε» από την εξομολόγησή του

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τον Άγγελο Πυριόχο και «λύγισε» από την εξομολόγησή του
NDP

Η Φαίη Σκορδά «έσπασε» στον αέρα με τον Άγγελο Πυριόχο και την εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του. Πρόσφατα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βίωσε την ίδια τραγική απώλεια.

Ο Άγγελος Πυριόχος βρέθηκε στο «Fay’s Time», συναντώντας τηλεοπτικά τη Φαίη Σκορδά, αρκετά χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο Alter.

Με αφορμή τις δύσκολες ώρες που περνά η Άντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη μεγάλη απώλεια με τον θάνατο του πατέρα του.

Η αφήγησή του μάλιστα προκάλεσε συγκίνηση στη Φαίη Σκορδά, η οποία πρόσφατα «έχασε» τον δικό της γονιό και μετά από λίγο επέστρεψε σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος», είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

«Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: ”εδώ είσαι;”», εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι… Όπως κι εσύ ήσουν» είπε κοιτώντας στα μάτια τη Φαίη Σκορδά, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Sorry σε έβγαλα εκτός θέματος. Συγγνώμη», είπε ο Άγγελος Πυριόχος βλέποντας τη Φαίη Σκορδά να είναι έτοιμη να βουρκώσει.

«Είναι αυτό που προχωράμε και είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Media Τελευταίες ειδήσεις