Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Η «Φάρμα»: Έφτασε η ώρα για τη Μονομαχία στον Αχυρώνα – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Η «Φάρμα»: Έφτασε η ώρα για τη Μονομαχία στον Αχυρώνα – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 4/12) της Φάρμας, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι στην πρώτη ατομική δοκιμασία και κλήθηκαν να κρατήσουν στάμνες με το 50% του βάρους τους.

Ο Χρήστος Γκυζέλης ήταν αυτός που έριξε πρώτος τις στάμνες και ανακηρύχθηκε 1ος Μονομάχος. Ο Αλέξανδρος Τέλλιος κατάφερε να κρατήσει και τις δύο στάμνες περισσότερο απ’ όλους και πήρε εβδομαδιαία ασυλία αλλά και ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 5/12), το πρωί τα ροχαλητά κάποιων παικτών μονοπωλούν, για ακόμα μία φορά, τη συζήτηση.

Η μέρα συνεχίζει με σκούπισμα και… ζεϊμπέκικο, ενώ ένα πιρούνι, που δεν πλύθηκε με σαπούνι, γίνεται αφορμή να ξεσπάσει ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Τσάμη και στον Γιώργο Γιαννακίδη.

Ο Γιώργος Γιαννούλας, αν και μένει πλέον στο σπίτι, δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη, τη σκηνή και φροντίζει να την περιποιηθεί, όπως της αρμόζει.

Οι δουλειές στη «Φάρμα» δεν σταματούν ποτέ και οι παίκτες, αν και παίζουν πια ατομικά, πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται. Υπάρχει άραγε ομαδικότητα μετά την ένωση;

Το βράδυ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται το σπίτι και αυτή τη φορά δεν καλησπερίζει την ομάδα που έχασε, αλλά τη 10αδα της Φάρμας! Οι παίκτες συζητούν πως πάει μέχρι στιγμής η συγκατοίκηση. Ποιος βοηθάει περισσότερο και ποιος λιγότερο;

Ο Χρήστος Γκυζέλης καλείται να επιλέξει αντίπαλο, με τον οποίο θα έρθει αντιμέτωπος, την επόμενη ημέρα, στον αχυρώνα. Έχει πολλές απορίες, σε σχέση με τις νέες δοκιμασίες, αλλά δεν θα λάβει σήμερα όλες τις απαντήσεις. Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν το γεγονός ότι επιλέγει τον Γιώργο Τσάμη ως 2ο Μονομάχο.

Την επόμενη ημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τα δεντρόσπιτα. Ο Γιώργος Τσάμης κάνει λόγο για «άντρες παλιάς κοπής» και δηλώνει ότι δεν παραξενεύτηκε από την απόφαση του Χρήστου να τον επιλέξει. Ο Χρήστος νιώθει έτοιμος να μονομαχήσει και αναλύει τους λόγους που οι σχέσεις με τον Γιώργο Τσάμη είναι τεταμένες.

Έχει έρθει η ώρα για τη Μονομαχία στον Αχυρώνα. Οι δύο αντίπαλοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ζητήσει βοήθεια από τον εξώστη. Πρέπει να βασιστούν αποκλειστικά στις δυνάμεις τους. Ένας θα αποχωρήσει οριστικά από τη «Φάρμα» και ένας θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό και στο έπαθλο των 50.000€!

Media Τελευταίες ειδήσεις