Πέμπτη, 29 Φεβ.
18oC Αθήνα

Η Φάρμα: «Έσπασε» κι έμεινε εκτός 8αδας

Η Φάρμα: «Έσπασε» κι έμεινε εκτός 8αδας

Η τελική 8αδα στη Φάρμα συμπληρώθηκε μετά την τελευταία μονομαχία. Άλκης Λαδάς ή Χρήστος Γκυζέλης θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο;

Οι δυο παίκτες μονομάχησαν για την τελευταία θέση στην 8αδα. Οι δυο άνδρες κλήθηκαν να τα δώσουν όλα στον αχυρώνα προκειμένου να παραμείνουν στη Φάρμα.

Ύστερα από μια σειρά σκληρών δοκιμασιών, ο Άλκης Λαδάς ήταν εκείνος που κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι, με τον φίλο και αντιπαλό του να μην αντέξει ως το τέλος.

«5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα κράτησε αυτή, η τελευταία, δοκιμασία. Τόσο καταφέραμε, Χρηστάρα, να κρατήσουμε τον ζυγό ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να δώσει στη συνέχεια τον λόγο στον Χρήστο Γλυζέλη, η στάμνα του οποίου έσπασε σαν ένδειξη πως αποχωρεί από την Φάρμα.

«Έκανα ό,τι μπορούσα. Κάποια στιγμή όμως δεν ένιωθα την πλάτη μου, δεν ένιωθα τους ώμους μου.

Στην αρχή ήμουν κομπλέ αλλά κάποια στιγμή κουνήθηκα κάπως, μου γλίστρησε ο ζυγός και πήγε πιο κάτω. Ήμουν πάρα πολύ περίεργα.

  

Έδωσα ό,τι μπορούσα για να κάτσω αλλά, αν καθόμουν κι άλλο, πιστεύω πως θα τραυματιζόμουν οπότε δεν γινόταν να κρατηθώ άλλο» είπε ο Χρήστος Γκυζέλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις