Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Φάρμα: Η Κριστίνα επιλέγει τον δεύτερο μονομάχο – Τι θα δούμε απόψε

Η Φάρμα: Η Κριστίνα επιλέγει τον δεύτερο μονομάχο – Τι θα δούμε απόψε

Στο χτεσινό (28.11.2023) επεισόδιο, η γαλάζια ομάδα στη Φάρμα κέρδισε τη Δοκιμασία Επάθλου και όλοι οι παίκτες της απήλαυσαν ένα πλούσιο τραπέζι σε εστιατόριο της Βυτίνας. Έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν και θυμήθηκαν για λίγο, πως είναι η ζωή εκτός «Φάρμας». Είχαν δικαίωμα να πάρουν μαζί τους ένα μέλος της αντίπαλης ομάδας, και επέλεξαν τον Χρήστο Γκυζέλη.

Ο Νίκος Παρλάντζας είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, γεγονός που τον ανησυχεί για την πορεία του στη Φάρμα. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη για τον Νίκο, καθώς πονάει και είναι πεσμένος ψυχολογικά. Στη συνέχεια, μοιράζεται τους προβληματισμούς του, με τους συμπαίκτες του.

Εξίσου δύσκολο αποδεικνύεται το ξύπνημα για την γαλάζια ομάδα, καθώς οι παίκτες της είναι ακόμα… φουσκωμένοι από το φαγητό της προηγούμενης ημέρας.

Η Νάσια προσπαθεί να τους ξυπνήσει, χρησιμοποιώντας ανορθόδοξους τρόπους. Κάποιοι διασκεδάζουν και κάποιοι άλλοι, δυσανασχετούν.

Η γαλάζια ομάδα περιγράφει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πόσο καλά πέρασε στην έξοδό της. Έχει έρθει όμως, η ώρα για την 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας, και οι παίκτες πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια και να μεταφέρουν 20 κομμάτια κορμών, περνώντας από διάφορα εμπόδια.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να υπερισχύσει και από ποια ομάδα θα αναγκαστεί να επιλέξει η Κριστίνα τον 2ο Μονομάχο;

Ποιοι πλησιάζουν την Κριστίνα με σκοπό να την συμβουλεύσουν για την επιλογή της, και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα; 

Στο Συμβούλιο που ακολουθεί, η χαμένη ομάδα αναλύει τους λόγους που την οδήγησαν στην ήττα. Όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του 2ου Μονομάχου από το στόμα της Κριστίνα.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις των υπολοίπων μετά την ανακοίνωση, και ποιοι θα τεθούν αντιμέτωποι στην αυριανή Μονομαχία Αποχώρησης, ένα βήμα πριν την τελική 10αδα;

  

Η Φάρμα: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις