Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Η Φάρμα: Η ομάδα που κερδίζει τη δοκιμασία, πάει βόλτα στο χωριό

Η Φάρμα: Η ομάδα που κερδίζει τη δοκιμασία, πάει βόλτα στο χωριό

Το μεγαλύτερο που έχει δοθεί έως τώρα στη Φάρμα θα διεκδικήσουν απόψε (28.11.2023) οι δυο ομάδες. 

Στο χθεσινό επεισόδιο στη Φάρμα, η γαλάζια ομάδα έχασε στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας και ο Βάιος Κόκκινος όρισε πρώτη μονομάχο την Κριστίνα Μπάκος.

Αν και ο Αλέξανδρος Τέλλιος αυτοπροτάθηκε, για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση, η Κριστίνα αποφάσισε να σεβαστεί την άποψη της πλειοψηφίας και να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Όλοι, εκτός από τον Γιώργο Τσάμη, θεωρούν ότι σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού είναι σημαντικό οι αποφάσεις να παίρνονται αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια.

Στο σημερινό επεισόδιο, το πρωί η πράσινη ομάδα ενημερώνεται για όσα έλαβαν χώρα στο χθεσινό συμβούλιο. Κάποιοι διαφωνούν με την επιλογή των γαλάζιων, ενώ άλλοι σχολιάζουν τη στάση του Γιώργου Τσάμη και θεωρούν ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Η Κριστίνα νιώθει ότι οι συχνές επισκέψεις της Νάσιας Ευαγγελάτου στο σπίτι δεν είναι καθόλου τυχαίες, όπως ούτε και το γεγονός ότι προσπαθεί να την πλησιάσει, μια ανάσα πριν τη μονομαχία για τη 10αδα.

Λίγο αργότερα, ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τους παίκτες, για να τους φέρει επιπλέον ζωοτροφές, ενώ το βράδυ η Κριστίνα ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό, για να κεράσει τους συμπαίκτες της για τα γενέθλιά της.

Την επόμενη ημέρα δημιουργούνται εντάσεις στη γαλάζια ομάδα με αφορμή τις μερίδες του φαγητού. Κάποιοι θεωρούν ότι ο Γιώργος Τσάμης παίρνει μεγαλύτερες ποσότητες και ότι προσπαθεί να τους φτάσει στα όριά τους, ενώ ο ίδιος αισθάνεται αδικημένος και ζητά από εδώ και πέρα να γίνεται ακριβής μεριδοποίηση. Πάνω που οι σχέσεις των παικτών είχαν αποκατασταθεί, φαίνεται να καταρρέουν ξανά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες και τους καλωσορίζει στην τελευταία Δοκιμασία Επάθλου πριν τη 10αδα. Ένα αναπάντεχος τραυματισμός βγάζει εκτός δοκιμασίας τον Νίκο Παρλάντζα.

Και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το σημερινό έπαθλο, που είναι ίσως το μεγαλύτερο που έχει δοθεί έως τώρα. 

Ταχύτητα, ισορροπία και ορειβασία, είναι οι τρεις λέξεις κλειδιά για τη σημερινή δοκιμασία. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να πάει… βόλτα στο χωριό;

 

Η Φάρμα: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις