Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Η Φάρμα: Ποιος να είναι ο αντίπαλος του Άλκη Λαδά στη μονομαχία στον αχυρώνα;

Η Φάρμα: Ποιος να είναι ο αντίπαλος του Άλκη Λαδά στη μονομαχία στον αχυρώνα;

Η Έλενα Καραμβάση αποχώρησε οικειοθελώς και φεύγοντας ευχήθηκε ο νικητής της «Φάρμας» να είναι κάποιος από τη γαλάζια ομάδα. Στη Δοκιμασία Επάθλου οι πράσινοι υπερίσχυσαν με 2- 0 σκορ και τα έπαθλα, που επέλεξαν, ήταν τα αρνίσια παϊδάκια, οι πατάτες και οι ξηροί καρποί. Βέβαια, δεν άφησαν παραπονεμένους τους γαλάζιους, αφού και το πλεονέκτημα στη Δοκιμασία Ασυλίας τους άφησαν και μεζέ από τα παϊδάκια τους κέρασαν.

Στο σημερινό επεισόδιο (15.11.2023) στη Φάρμα, το πρωινό ξύπνημα είναι και πάλι δύσκολο για την πράσινη ομάδα, αλλά τουλάχιστον τους περιμένει ένα πλουσιοπάροχο πρωινό, από τα χέρια του Γιώργου Γιαννούλα. Ο τελευταίος είχε έναν τραυματισμό στο πόδι, που απ’ ότι φαίνεται επιδεινώνεται.

Τα πεσκέσια συνεχίζονται, αφού οι πράσινοι επισκέπτονται τη γαλάζια ομάδα για να την κεράσουν και ξηρούς καρπούς. Οι σπόντες πάνε και έρχονται για τις ποσότητες που μοιράζονται οι ίδιοι, σε σχέση με αυτές που δίνουν οι γαλάζιοι. Θα συνεχίσει, άραγε, το ανταλλακτικό εμπόριο, όσο πλησιάζουν προς την τελική 10άδα;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τις δύο ομάδες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας και είναι προφανές ότι αυτή τη φορά οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν «Λαβύρινθο». Ένα – ένα, τα  μέλη της κάθε ομάδας θα πρέπει να διασχίσουν τον λαβύρινθο με δεμένα μάτια. Μέσα στον λαβύρινθο υπάρχουν πλακάκια, που στην πίσω τους πλευρά κρύβουν διάφορα γράμματα.

Στόχος των παικτών είναι να βρουν τα σωστά γράμματα και να καταφέρουν να σχηματίσουν τη λέξη, που θα τους φέρει τη νίκη. Μετά από πολλά δεξιά, αριστερά, ευθεία, προχωρά  και… πολλές φωνές, μία ομάδα καταφέρνει να σχηματίσει τη λέξη και να πάρει την πολυπόθητη νίκη!

Οι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι και ασχολούνται με τις καθημερινές εργασίες της «Φάρμας», αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν ότι κάποιοι δεν φέρνουν εις πέρας αυτά που έχουν αναλάβει.

Στο συμβούλιο, που ακολουθεί, η ηττημένη ομάδα αναλύει τι πήγε λάθος στη δοκιμασία και ο Άλκης Λαδάς εξηγεί το κριτήριό του για το πως θα επιλέξει αντίπαλο για την αυριανή μονομαχία στον αχυρώνα. Πως νιώθει ο δεύτερος μονομάχος για την επιλογή του; Θεωρεί ότι είναι μία δίκαιη απόφαση;

Media Τελευταίες ειδήσεις