Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Γερμανού ξανάρχεται… τα μεσημέρια!

Η Γερμανού ξανάρχεται… τα μεσημέρια!

Αυτή τη σεζόν βρήκε καινούργια τηλεοπτική στέγη και μέσα από αυτή, του EPSILON, παρουσιάζει την εκπομπή «Μη χανόμαστε» με καλεσμένους που απασχόλησαν τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα είναι μόνο αυτή η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού την επόμενη σεζόν.

Και βέβαια δεν αναφέρομαι στο τηλεπαιχνίδι που σκόπευαν να βγάλουν στον αέρα αυτή τη σεζόν, αλλά σε μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του EPSILON σκέφτονται την επόμενη σεζόν να βγάλουν μία καινούργια εκπομπή με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού και η οποία να προβάλλεται καθημερινά το μεσημέρι. Βέβαια σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στη συζήτηση που έγινε μεταξύ της παρουσιάστριας και των στελεχών του σταθμού στο τραπέζι… έπεσε κι η ιδέα να κάνει πρωινή εκπομπή, αλλά όπως φαίνεται θα υπερισχύσει η μεσημεριανή εκδοχή. Πάντως τα στελέχη του EPSILON θέλουν την επόμενη σεζόν να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το καθημερινό τους πρόγραμμα και όπως φαίνεται η Ναταλία θα είναι ένα γερό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε