Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η ώρα της αλήθειας για Αντιγόνη και Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η ώρα της αλήθειας για Αντιγόνη και Ισίδωρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η ώρα της αλήθειας για Αντιγόνη και Ισίδωρο, αφού το αποτέλεσμα του τεστ DNA δείχνει ότι είναι κόρη του.

Ο Μάνος επισκέπτεται την Αντιγόνη και της επιτίθεται σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, σκίζει τα χαρτιά του τεστ DNA.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Επεισόδια 83+84α (Τρίτη 23 Νοεμβρίου)

Η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της.

Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του. Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά εκείνη είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντί του.

Το κέφι του θα χαλάσει ακόμα περισσότερο όταν η Άννα, για να τον εκδικηθεί, θα του κάψει το αυτοκίνητο. Ο Στέφανος και η Ιουλία βρίσκονται δίπλα στη Μυρτάλη, η οποία παλεύει να ανακάμψει από την πνευμονία, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση τους περιμένει στο νοσοκομείο.

Η Αρετή πηγαίνει στο νοσοκομείο και βλέπει τον Στέφανο να μιλά με την Ιουλία. Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος το μεταφέρει στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις