Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και κάτι της κινεί την περιέργεια

Η γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και κάτι της κινεί την περιέργεια

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 92 (Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου)

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου)

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τη φιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της, μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα, τη συνοδεύει, μαζί με τη Χάιδω, στην κηδεία του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης, άθελά του, βάζει τη Μυρτάλη σε υποψίες, καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για τον θάνατο του Γεράσιμου.

Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται, με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος τούς μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα… Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της.

Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα, ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους…

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 94 (Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου)

H αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα. Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα, πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα. Ο Χρήστος μεταφέρεται στις φυλακές. Η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνά της, για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα.

Η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση, θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου. Η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από τη Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Ένα φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει ότι είναι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού.

Media Τελευταίες ειδήσεις