Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος που ετοίμασε ο ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Μαζωνάκη, στη σκηνή του «Τhe Voice» ανέβηκαν πολλοί αγαπημένοι τραγουδιστές, ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Στανίση.
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια το Σάββατο (03.10.2026) μίλησε με λόγια από καρδιάς για τον καλό της συνάδελφο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στη σκηνή. Παράλληλα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε διασκευάσει το τραγούδι της Κατερίνας Στανίση, «Σε έχω κάνει θεό», γεγονός που τους έδεσε ακόμα περισσότερο.
Έτσι εκείνη το ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο στο stage του «The Voice».
Στη συνέχεια, μιλώντας για το καλοκαίρι του 2013 που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Περάσαμε πάρα πολύ καλά και αυτά θα θυμόμαστε».
«Είχε μοναδική φωνή, ξεχωριστή», πρόσθεσε μιλώντας για τον Γιώργο Μαζωνάκη.
«Ήταν καλό παιδί ρε παιδιά. Μιλάμε ήταν ψυχούλα. Αυθεντικός και αληθινός, γι’ αυτό και τον αγαπούσε ο κόσμος. Ο κόσμος δε γελιέται», δήλωσε ακόμα με φανερή συγκίνηση.
Για το καλοκαίρι που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε: «Μες την τρέλα ήμασταν και οι δύο. Άστα! Δίπλα τα καμαρίνια. “Κατερινιώ, βγαίνω. Άντε γεια σου βρε, άντε με το καλό”. Είχαμε πολλά τέτοια δηλαδή».
«Ξέρεις συγκινούμαι… Είπε καλά τραγούδια και πολλές επιτυχίες. Αυτό να το λέμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια.
Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.
