Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η… κομμένη εκπομπή “μετακόμισε” και προσπαθεί να σώσει τα “ΠίξΕλ” της!

Η… κομμένη εκπομπή “μετακόμισε” και προσπαθεί να σώσει τα “ΠίξΕλ” της!

Βγήκε στον αέρα… και έφυγε από το τηλεοπτικό τοπίο μετά την προβολή δύο μόλις επεισοδίων χωρίς κανείς να ασχοληθεί. Τώρα λοιπόν επιστρέφει στον αέρα… ευελπιστώντας σε θετικότερη πορεία μπας και σώσει την εικόνα της!

Ο λόγος για την εκπομπή «ΠίξΕλ» με παρουσιαστή το σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη που έκανε πρεμιέρα στο τηλεοπτικό τοπίο πέρυσι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι τηλεθεατές δεν… πέταξαν από τη χαρά τους αφού οι επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης πλησίαζαν… το μηδέν με αποτέλεσμα να «παγώσουν» στο κανάλι του Φαλήρου. Μετά δε την προβολή του δεύτερου επεισοδίου και συνεχίζοντας την ίδια πορεία ο ΣΚΑΪ ήθελε να την «κόψει» αλλά δεσμευόταν βάσει συμβολαίου.

Τελικά όμως κάποια… μπερδέματα που υπήρξαν μεταξύ των συντελεστών έδωσαν την αφορμή στα στελέχη του σταθμού να μπορέσουν να λύσουν «κοινή συναινέσει» τη συμφωνία και έτσι η εκπομπή «ΠιξΕλ»… εξαφανίστηκε από το τηλεοπτικό τοπίο χωρίς να προκαλέσει καμία αντίδραση, όπως ακριβώς είχε γίνει και στο σύντομο διάστημα προβολής της.

Σε λίγες μέρες όμως η εκπομπή επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από άλλη συχνότητα, του ALPHA και που όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου
“Μία κάμερα, δώδεκα καλλιτέχνες. Η δουλειά τους, οι στιγμές τους, η σχέση τους με τα social media.
Ο Γιώργος Νανούρης, σκηνοθέτης και ηθοποιός, τους ακολουθεί καρέ – καρέ, συζητάει μαζί τους και καταγράφει την καθημερινότητά τους στις πρόβες, τα γυρίσματα, το μοντάζ, τα καμαρίνια.
Οι καλλιτέχνες που θα δουν τη ζωή τους στο «ΠίξΕλ» είναι οι: Πάνος Κοκκινόπουλος, Όλια Λαζαρίδου, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Καπουτζίδης, Αιμίλιος Χειλάκης, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρης Λιγνάδης, Κωνσταντίνος Ρήγος, Σμαράγδα Καρύδη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ιωάννα Παππά, Τάκης Ζαχαράτος.
Στο τέλος κάθε επεισοδίου, ο Γιώργος Νανούρης χαρίζει στον καλεσμένο του ένα κινητό τηλέφωνο, και του αναθέτει μια δημιουργική αποστολή: Να φτιάξει με αυτό ένα μονόλεπτο βίντεο με ελεύθερο θέμα. Η τεχνολογία γίνεται προσωπική ματιά. Το βλέμμα του καλλιτέχνη γίνεται βλέμμα μας. Τα βίντεο και των δώδεκα καλεσμένων θα είναι το αντικείμενο μίας έκθεσης ανοιχτής προς το κοινό, που θα διεξαχθεί μετά το τέλος των δώδεκα εκπομπών”.

Από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 15:30, λοιπόν η εκπομπή «ΠίξΕλ» βγαίνει στον αέρα μέσα από τον ALPHA όπου ο Γιώργος Νανούρης συναντά τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή τη φορά οι τηλεθεατές ανταποκριθούν και την παρακολουθήσουν ή τελικά αποδειχτεί ότι δεν ήταν θέμα καναλιού, αλλά μάλλον επειδή έχει προβλήματα στα… εικονοστοιχεία της!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε