Media

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβάζει θερμοκρασία όταν την ρωτούν για την προσωπική της ζωή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πώς αντέδρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή;”Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι”.

Το Happy Day επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά. Σε αυτό το τελευταίο, η Κωνσταντίνα έδειξε να δυσκολεύεται κάπως.

Για τη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχουμε βάλει στο τραπέζι διάφορα κόνσεπτ. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος, εγώ δεν ήθελα να κάνω βιαστικές κινήσεις… Εμείς είχαμε κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία… η δέσμευση δεν είναι οικονομική, δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο, αλλά νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο την επόμενη σεζόν».

https://www.youtube.com/watch?v=EzhV9aUbsQU&feature=emb_logo

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: Ένα χρόνο πριν θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ πέρα. Κάποια πράγματα είναι τελείως καινούρια και πρωτόγνωρα για μένα και καμιά φορά τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Είναι πολύ καινούριο για μένα, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε συγκινημένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Katerina»: Ξεκίνησα με πιο χαμηλά παπούτσια
Καλή αρχή να έχουμε, καλή τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν η αγωνία μου και η συγκίνησή μου στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι πάντα ίδια», ανέφερε η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής της
Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega: Κάποια πράγματα αλλάξανε, τα βασικά όμως όχι
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε εδώ, πίσω από τις κάμερες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, στο ξεκίνημα της εκπομπής
Σίσσυ Χρηστίδου
5