Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η Μαίρη Μηλιαρέση για το διαζύγιό της: Νιώθω ενοχές και τύψεις που το πέρασε όλο αυτό το παιδί

Η Μαίρη Μηλιαρέση για το διαζύγιό της: Νιώθω ενοχές και τύψεις που το πέρασε όλο αυτό το παιδί

“Δεν μπορούσε να μην γίνει δυστυχώς. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία ένα διαζύγιο ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά” ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση για το διαζύγιό της και πόσο δύσκολη απόφαση ήταν.

Το διαζύγιο σας στοίχισε;

Δεν μπορούσε να μην γίνει δυστυχώς. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία ένα διαζύγιο ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Νιώθω ενοχές και τύψεις που το πέρασε όλο αυτό το παιδί, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούσαμε να συμβιώσουμε, οπότε θα ήταν χειρότερο.

Ο έρωτας τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σας και τι ρόλο παίζει σε αυτή τη φάση της ζωής σας;

Έχω ερωτευτεί πολύ, κεραυνοβόλα. Έτσι κεραυνοβόλα όπως ερωτεύτηκα, έτσι έγινε κι ο γάμος κι έτσι κεραυνοβόλα έγινε και ο χωρισμός.

Έχω αγαπήσει και αγαπηθεί πολύ. Δεν έχω απωθημένα. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου, γιατί κάνω τόσα πολλά πράγματα, που δεν έχω αφήσει χρόνο για κάποια σχέση. Αν είναι να έρθει βέβαια, είναι ευπρόσδεκτη. Είμαι πολύ ήρεμή ωστόσο και δεν είναι κάτι που αποζητώ σε αυτή τη φάση. Όταν έχεις περάσει από σχέσεις που δεν εξελίχτηκαν καλά, έρχεται η ώρα που λες καλύτερα μόνη μου.

Media Τελευταίες ειδήσεις