Η Μάρα Δαρμουσλή παίρνει θέση για τον Γιώργο Κιμούλη: “Ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις”

Όσα υποστήριξε η Μάρα Δαρμουσλή για τον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Κιμούλη.

Με θάρρος θέλησε να εκφράσει η Μάρα Δαρμουσλή την προσωπική της εμπειρία για τη συνεργασία που είχε πριν λίγα χρόνια στο θέατρο από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» που ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Άλμα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μάρα Δαρμουσλή επέλεξε να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια «πόρτα», η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα «τα ήθελε και τα ‘παθε».Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες».

«Όσον αφορά τον κ. Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Μάρα Δαρμουσλή προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν» κατέληξε, στην ανάρτηση, η ηθοποιός.

Κατηγορίες Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό. Ένα βίντεο γεμάτο αγάπη, αλλά κυρίως ιδιαίτερα έντονα ... Διαβάστε περισσότερα
Survivor: Η μπλε ομάδα κοντά σε διάσπαση – Η απόφαση που διχάζει τους παίκτες

Survivor: Η μπλε ομάδα κοντά σε διάσπαση – Η απόφαση που διχάζει τους παίκτες

Survivor: Το παιχνίδι… μόλις αρχίζει. Αφού ολοκληρωθηκαν οι “ενισχύσεις” με νέους παίκτες και στις δύο ομάδες, όλες οι κόντρες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μετά την απώλεια ... Διαβάστε περισσότερα