Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Μαρία Φιλίππου απαντά για το διαζύγιό της και το μεγάλωμα των παιδιών της

Μαρία Φιλίππου

Δείτε όσα είπε η Μαρία Φιλίππου.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Φιλίππου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της.

Έρχομαι στη διαδρομή σου. Τριάντα τρία χρόνια ενεργά στο θέατρο και την τηλεόραση. Τι προσέφερε η υποκριτική στη ζωή σου;

Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος ως προς τα παιδιά μου, τις σχέσεις μου, τους φίλους μου. Γνώρισα βαθύτερα τον εαυτό μου. Η αυτογνωσία μόνο κέρδος φέρνει.

Με τον πρώην σύζυγό σου με τον οποίο διατηρείτε εξαιρετική σχέση έχετε χωρίσει τα τελευταία 17 χρόνια. Ένιωσες μετά το χωρισμό ένα μεγαλύτερο μέρος ευθύνης απέναντι στα παιδιά;

Όχι, δεν αισθάνθηκα κανένα βάρος. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν παντού παρών σε ό,τι είχαμε ανάγκη ως οικογένεια. Επιπροσθέτως, έγινα με απόλυτη συνείδηση μητέρα. Ονειρευόμουν να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου. Δεν θέλησα να τα παρατήσω σε μια κυρία. Οφείλω φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην πεθερά μου όσο και στη μακαρίτισσα μητέρα μου και την αδελφή μου. Ήταν δίπλα μου όταν τις είχα ανάγκη.

Μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών μου αισθάνθηκα πληρότητα, έγινα πλουσιότερος σε συναισθήματα άνθρωπος. Είδα τι αξίζει αληθινά σ’ αυτήν τη ζωή. Συχνά λέω σε φίλους μου «κάντε παιδιά. Θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και με ένα μαγικό τρόπο όλα για όσα φοβάστε θα πάνε καλά». Ξέρεις, σημασία σ’ αυτήν τη διαδρομή έχει να ζήσουμε το ταξίδι. Τέλος, πρέπει επίσης να σου πω ότι πλέον έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και τα παιδιά μου με προσέχουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις