Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Μαρία Κορινθίου για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1

«Έχω ένα πολύ συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, σίγουρα του χρόνου δεν θα είναι το ίδιο», λέει η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, τις προτάσεις που έχει δεχθεί αλλά και την εμπειρία της από το Πρωινό του ΑΝΤ1 δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Η σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της, πώς ήταν η εμπειρία σας στο κομμάτι της παρουσίασης;

Εμπειρία. Δεν είναι κάτι φυσικά που δεν έχω ξανακάνει πάνω στην παρουσίαση, αλλά φυσικά δεν είχα επιχειρήσει όλα αυτά τα χρόνια την live ζώνη της πρωινής εκπομπής. Κουβαλάω τις εμπειρίες και τα μαθήματα που πήρα από αυτό το εγχείρημα και προχωράω, όπως άλλωστε κάνω όλα αυτά τα χρόνια με οτιδήποτε επιλέγω να καταπιαστώ!

Είναι αλήθεια ότι το Star πολιόρκησε εσάς και τον σύζυγό σας για να παρουσιάσετε το πρωινό την επόμενη χρονιά;

Κάθε χρόνο εδώ και είκοσι χρόνια, δόξα τω Θεώ, πάνω στο κομμάτι της παρουσίασης, γίνονται προτάσεις. Μέσα σε αυτές τις προτάσεις, έχουν γίνει και με τον Γιάννη μαζί, καθώς επίσης και ο Γιάννης έχει ξανακάνει πρωινή live εκπομπή.

Γενικά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν επικοινωνώ τις προτάσεις που μου γίνονται, γιατί απλά είναι αρχικές συζητήσεις που ως επαγγελματίας, σε καμία περίπτωση, αν κάτι δεν έχει υπογραφεί, δεν μπορώ να παίρνω θέση και να κάνω δηλώσεις. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει γίνει κάτι επί της ουσίας.

Κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα σας βλέπαμε μαζί με τον σύζυγό σας στην τηλεόραση;

Όπως θα με βλέπατε σε κάθε περίπτωση επαγγελματική. Πολλά παίζουν καταλυτικό παράγοντα στις αποφάσεις μου τις επαγγελματικές. Ο πρώτος και κυριότερος λόγος πια, είναι να με ευχαριστεί το περιβάλλον όπου βρίσκομαι, οι συνεργάτες και να εξελίσσομαι επαγγελματικά και δημιουργικά.

Θα σας δούμε του χρόνου ξανά στο «Πρωινό»;

Αυτό ακόμα δεν γνωρίζω να στο απαντήσω. Έχω ένα πολύ συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου, που προέχει και πρώτα θα πρέπει να έρθουμε σε συνεννόηση μεταξύ μας για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε ή και όχι. Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι στο κομμάτι που αναλογιζόταν σε εμένα πάνω στην εκπομπή, είναι κάτι που το έκανα, το ευχαριστήθηκα, αλλά σαν δημιουργικός άνθρωπος που είμαι και που πάντα κοιτάω κάθε χρόνο να εξελίσσομαι, σίγουρα δεν θα είναι με τον ίδιο τρόπο.

Media Τελευταίες ειδήσεις