Η Ματίνα Νικολάου πήγε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν το είπα ότι χωρίζουμε, μου το είπανε»

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου για το διαζύγιό της.

Η Ματίνα Νικολάου, έφυγε κρυφά από τη Βάνια Τουνίκου και πήγε καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου. Η Βάνια, βέβαια, καραδοκούσε και έκανε την εμφάνισή της την κατάλληλη στιγμή.

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός μίλησε και για το διαζύγιό της: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Γιάννης Κότσιρας: Οι ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που έχει ζήσει και του προκάλεσαν αγοραφοβία

Γιάννης Κότσιρας: Οι ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που έχει ζήσει και του προκάλεσαν αγοραφοβία

Στο Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μίλησε για ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που έχει ζήσει στην πορεία του αλλά κι αν θα πήγαινε ... Διαβάστε περισσότερα