Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πώς πέρασε την καραντίνα με την οικογένειά της (vid)

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πώς πέρασε την καραντίνα με την οικογένειά της (vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Για το πώς πέρασε την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού με την οικογένειά της, μίλησε η Μισέλ Ομπάμα ενώ ήταν προσκεκλημένη στο σόου «Jimmy Kimmel Live». Η πρώην κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε επίσης γιατί ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι πέρασε όλη την περίοδο της πανδημίας στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα και τις κόρες της, Σάσα και Μάλια Ομπάμα. «Είμαστε καλά. Ξέρετε, είμαστε της νοοτροπίας αυτή τη στιγμή ότι εάν έχουμε την υγεία μας, πάμε καλά, οπότε είμαστε ευλογημένοι» είπε.

Η πρώην κυρία των ΗΠΑ περιέγραψε πως η οικογένεια απολάμβανε το χρόνο που πέρασε μαζί τον περίπου ένα μήνα αποκλεισμού. «Μετά τα παιδιά ξέρεις, ήταν λίγο πιο κακόκεφα. Λιγότερο επικοινωνιακά, είχαμε εξαντλήσει τις αστείες ιστορίες που λέγαμε» είπε η Μισέλ Ομπάμα.

Ο Τζίμι Κίμελ έκανε αναφορά στο νέο podcast του Μπαράκ Ομπάμα με τον Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades» και τόνισε ότι ήταν η ιδέα της Μισέλ Ομπάμα για να περνά ο σύζυγός της περισσότερο χρόνο με τον μουσικό.

«Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους -όχι μόνο λόγω της μουσικής του- αλλά είναι ένας από τους λίγους άντρες που γνωρίζω που έχει κάνει πραγματικά το έργο της αυτοανάλυσης και είναι πρόθυμος να μοιραστεί» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα, προωθώντας τη νέα σειρά της στο Netflix Waffles + Mochi, προσπάθησε να πείσει την 6χρονη κόρη του Τζίμι Κίμελ, Τζέιν να φάει ένα λαχανικό. Η σειρά ενθαρρύνει τα παιδιά να τρώνε υγιεινά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις