Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Μπέττυ Μαγγίρα «καρφώνει» Σπυροπούλου – Μαλέσκου: Νέα μόδα να μη μιλάς στις κάμερες

Η Μπέττυ Μαγγίρα «καρφώνει» Σπυροπούλου – Μαλέσκου: Νέα μόδα να μη μιλάς στις κάμερες

Πριν από μερικές μέρες, τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο και η Ιωάννα Μαλέσκου αρνήθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα συγκεκριμένων εκπομπών. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν… κρατήθηκε και το σχολίασε με ένα σκετς στο «I Love ΣουΚου».

Η σημερινή (14.10.2023) εκπομπή ξεκίνησε με τη Μπέττυ Μαγγίρα να σατιρίζει τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς μπαίνοντας στο πλατό την περίμεναν… δημοσιογράφοι αλλά εκείνη τους πέρασε από… «κόσκινο» για να τους κάνει δήλωση.

«Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Κατ’ αρχάς, πόσο χρονών είσαι; Άσε, μη μου πεις καλύτερα. Είσαι πάρα πολύ μικρή και πάρα πολύ όμορφη και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα σου μιλήσω. Εσύ από ποιο κανάλι είσαι; Από τον ΑΝΤ1; Ααα στον ΑΝΤ1 μιλάω. Από ποια εκπομπή; Ααα στο I Love ΣουΚου δεν μιλάω», είπε χαρακτηριστικά στους… ρεπόρτερ η Μπέττυ Μαγγίρα.

Φτάνοντας στο πάνελ του «I Love ΣουΚου» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Μακαλιά, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Δεν το ξέρεις; Είναι η νέα μόδα. Δεν μιλάμε στις κάμερες. Πάρα πολύ μου αρέσει!».

«Εξαρτάται αν γουστάρεις το κανάλι, αν γουστάρεις την παρουσιάστρια, αν έχεις κάποιο θέμα με κάποιον απ’ το πάνελ… βέβαια! Είναι η νέα μόδα αυτής της showbiz. Μετά τις κόντρες και την ανθρωποφαγία μεταξύ μας, τώρα δεν μιλάμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ, σταθμού με τον οποίο συνεργάστηκε δυο χρόνια, αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς, είπε: «Στα τελευταία της βήματα νιώθω ότι δεν είχε βρει τον εαυτό της. Σαν να έκανε πράγματα για να παραμείνει και δεν ήταν ακριβώς το προϊόν που ήθελε η ίδια για τον εαυτό της. Τώρα θα επιστρέψει με κάτι σωστό».

«Το δύσκολο κομμάτι της Ιωάννας ήταν ότι ήρθε από ένα επαρχιακό κανάλι και αυτά που ακούστηκαν πριν να τη δούμε μπορεί να την άγχωσαν πάρα πολύ και είναι και λογικό. Ειπώθηκαν τόσα πολλά πράγματα, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες… το φτιάξανε όλο ρε παιδί μου την βάλανε σε μία φούσκα και μπήκε η κοπέλα μέσα», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνοντας τον λόγο.

«Κάποιες προτάσεις μπορεί να μην της άρεσαν, κάποιες να μην τις ακολούθησε λόγω του παιδιού. Εγώ θα ήθελα να την ξαναδώ στην τηλεόραση, γιατί έχει και πάρα πολύ ωραίο λόγο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δεν φτάνει να βρεις τα πατήματά σου, εδώ ένα πλατό αλλάζεις και θέλεις χρόνο να το συνηθίσεις. Φαντάσου η κοπέλα αυτή που έφυγε από επαρχιακό κανάλι για να έρθει στην Αθήνα. Μεγάλο κανάλι, μεγαλύτερες απαιτήσεις», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις