Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «μπούρδα» που επιστρέφει… χωρίς λόγο!

Η «μπούρδα» που επιστρέφει… χωρίς λόγο!

Τουλάχιστον έχουν το… γνώθι σαυτόν και όσα «ομολογούν» με επίσημο τρόπο μέσα από το δελτίο Τύπου δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος για τη… σατιρική –λέμε τώρα!- εκπομπή «οτινάναι» που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά την… επιτυχία –μα τι λέμε!- της προηγούμενης σεζόν.

 

Με δελτίο Τύπου λοιπόν ο ΣΚΑΪ μας προειδοποιεί… -ε, σόρι, λάθος!- μας ανακοινώνει ότι:

«To “οτινάναι” η σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 00.15.

Το οτινάναι επανέρχεται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο καθώς – όπως αναγνωρίζουν και οι συντελεστές τους – οι πραγματικά σατιρικές και χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης είναι οι ενημερωτικές. Παρ’ όλα αυτά ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου θα κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την μπούρδα απ’ όπου κι αν προέρχεται και φέτος.

Πολλά βίντεο, πολλά σχόλια (χωρίς διδακτισμό και κήρυγμα) και πολύ …κοροϊδία.

Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου κάθε Πέμπτη ένα τέταρτο μετά τις 12.00 τη νύχτα λένε “οτινάναι”».

Έτσι λοιπόν η «μπούρδα» όπως πολύ σωστά τη χαρακτηρίζουν επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο «χωρίς κανέναν απολύτως λόγω», όπως επίσης πολύ σωστά αναφέρουν!

 

 

Από αύριο το βράδυ λοιπόν και κάθε Πέμπτη η τηλεόραση θα έχει έναν ακόμα λόγο για να μεταμορφώνεται μετά τα μεσάνυχτα σε… κολοκύθα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε