Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Νάταλι Κάκκαβα ξεσπά με αφορμή τα σχόλια για την Μαντώ Γαστεράτου

Η Νάταλι Κάκκαβα ξεσπά με αφορμή τα σχόλια για την Μαντώ Γαστεράτου

Τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν στο Instagram της Μαντώς Γαστεράτου σε σχέση με τα κιλά της ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα.

Τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν στο Instagram της Μαντώς Γαστεράτου, σχετικά με τα κιλά της, ήταν η αφορμή για να μιλήσουν στην εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #NOT σχετικά με το cyberbullying.

Τον λόγο αρχικά πήρε η Νάταλι Κάκκαβα η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη. Μεταξύ άλλων, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας πω, παλιά λέγαμε για το bullying τώρα λέμε για το cyberbullying. Είναι μία κοινωνική μάστιγα. Όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ανθρωποειδή».

«Έχουμε αισθήματα κι όλοι εσείς που μπαίνετε και γράφετε πράγματα πίσω από την ανωνυμία, πίσω από το πληκτρολόγιο να ξέρετε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους. Κι αναρωτιέμαι επειδή το Instagram κάποιες εκφράσεις τις κατεβάζει και κάποια ποσταρίσματα, πώς και δεν κατεβάζει κάποιες εκφράσεις; Γράφουν τέρατα. Εγώ δεν μπορώ να παγώσω (το συναίσθημά μου)», είπε στη συνέχεια η Νάταλι Κάκκαβα.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο και ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος πρόσθεσε από την πλευρά του: «Παιδιά δε θα ξεχάσω εγώ στο J2US που ήθελα να βάλω βερμούδα και μου έγραψαν ότι θέλεις να εκμεταλλευτείς το θέμα το πόδι σου. Για κάτι φυσιολογικό, κάτι πολύ απλό».

Media Τελευταίες ειδήσεις