Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η νέα σειρά του Netflix θέλει να μας στείλει για… ύπνο

Η νέα σειρά του Netflix θέλει να μας στείλει για… ύπνο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Reed Hastings, το 2017 δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της εταιρείας είναι στην πραγματικοτητα ο ύπνος, λέγοντας πως “οι άνθρωποι καταλήγουν να βλέπουν εκπομπές ή ταινίες μέχρι αργά το βράδυ, οπότε ανταγωνιζόμαστε τον ύπνο. Και κερδίζουμε!”

Τώρα, ο γίγαντας συνεχούς ροής αποφάσισε να δώσει ένα αβαντάζ στον “ανταγωνιστή” του, καθώς κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για μια νέα σειρά, η οποία θα προσπαθήσει να διδάξει τους συνδρομητές του πως να μην το παρακολουθούν.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο “Headspace Guide to Sleep”, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη δημοφιλή εφαρμογή διαλογισμού Headspace.

Η σειρά θα περιλαμβάνει επτά επεισόδια που θα αποκαλύπτουν “την επιστήμη πίσω από έναν υγιή νυχτερινό ύπνο και θα παρέχουν συμβουλές για το πως να διασφαλίσετε έναν καλύτερο ύπνο”. Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια 15 λεπτά και θα διερευνά διάφορες πτυχές της σχέσης μας με τον ύπνο – όπως την αϋπνία, το άγχος, τα κινητά τηλέφωνα, ακόμη και τα υπνωτικά χάπια -, ενώ θα μας βοηθήσει να κοιμόμαστε καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις