Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου οδηγεί νταλίκα για την… Ελλάδα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου οδηγεί νταλίκα για την… Ελλάδα!

Ετοιμάζονται να… εισβάλουν στο τηλεοπτικό τοπίο πάνω σε μία νταλίκα με «οδηγό» τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το… φορτίο της γνωστής ηθοποιού θα είναι πολλοί celebrities που θα πρέπει να αποδείξουν ότι αγαπούν την Ελλάδα και γνωρίζουν τα πάντα για τη χώρα μας.

Ο λόγος για την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζει το MEGA «Ελλάδα σε αγαπώ» και που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει μέσα από το Newsit θα το παρουσιάσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ για τις ανάγκες του τρέιλερ, όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε αποκλειστικά, η ηθοποιός οδηγεί… νταλίκα.

Το γιατί τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν η παρουσιάστριά τους να οδηγήσει νταλίκα θα το μάθουμε από την επόμενη βδομάδα που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το τρέιλερ. Πάντως χθες στους Θρακομακεδόνες έγινε το γύρισμα για το τρέιλερ με πλήρη μυστικότητα έως τη στιγμή βέβαια που τους πήραν είδηση οι κάτοικοι της περιοχής και τα… φλας άστραψαν απαθανατίζοντας τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να οδηγεί το φορτηγό.

Την επόμενη βδομάδα όμως εκτός από την προβολή του τρέιλερ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα στο εντυπωσιακό στούντιο που είναι ήδη έτοιμο και περιμένει την παρουσιάστρια με τους δύο «συνεργούς» της, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Σάββα Πούμπουρα να αναλάβουν τις ομάδες τους.

Ο κάθε ένας λοιπόν, ο Καλυβάτσης και ο Πούμπουρας, θα αναλαμβάνει τρεις celebrities καλεσμένους και θα διαγωνίζονται απέναντι στην άλλη ομάδα απαντώντας σε ερωτήσεις ιστορίας, γεωγραφίας, μουσικής και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας σε σχέση με τη χώρα μας αφού σκοπός είναι να αποδείξουν ότι «Ελλάδα σ’ αγαπώ».

Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι έχει προβληθεί σε πολλές χώρες σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και στο MEGA πιστεύουν ότι την ίδια επιτυχία θα σημειώσει και στη χώρα μας ξεκινώντας την προβολή του το Σάββατο 28 Μαρτίου με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε