Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η οριστική απόφαση για τη «μετακόμιση» της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Η οριστική απόφαση για τη «μετακόμιση» της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Είναι οριστικό αφού η απόφαση έχει ληφθεί και από τις δύο πλευρές οι οποίες συναντήθηκαν τα είπαν… και συμφώνησαν! Αλλά να σας εξηγήσω τι εννοώ…!

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη να «μετακομίζει» στον ALPHA. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή κάποιο κείμενο της παρουσιάστριας στο blog της που αφορούσε την «άλφα γυναίκα», ενώ το post της στα social media «Νομίζω είμαι μια “alpha” γυναίκα έκανε πολλούς –όχι άδικα!- να υποθέσουν πως έκλεισε με το κανάλι της Κάντζας και έτσι η Ελεονώρα βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να το προβάλλει.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι… συμπερασματολόγοι έπεσαν έξω γιατί ο… καπνός δεν έχει φωτιά, ή τουλάχιστον δεν έχει τώρα, αφού όποια φωτιά πήγαινε να δημιουργηθεί έχει σβήσει πριν από καιρό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πράγματι πριν από καιρό υπήρξε συνάντηση στελέχους του ALPHA με την παρουσιάστρια. Συναντήθηκαν, μίλησαν, τα είπαν… και συμφώνησαν! Τι συμφώνησαν; Ότι δεν πρόκειται, στην παρούσα φάση και σεζόν να συνεργαστούν. Όχι γιατί υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος… κρυφός και ύποπτος λόγος ή γιατί… αντιπαθήθηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συνάντηση άφησε ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, αλλά προς το παρόν άλλα είναι τα «θέλω» του ενός και άλλα τα «θέλω» του άλλου…! Έτσι λοιπόν λήφθηκε από κοινού η οριστική απόφαση ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κοινός δρόμος, οπότε είναι σίγουρο ότι όλα όσα λέγονται και γράφονται για τη «μετακόμιση» της Ελεονώρας Μελέτη στο ALPHA είναι… άλφα φαντασίας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε