Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έκαναν έρωτα στο Survivor; Τι αποκάλυψε η Πασχάλη! [vid]

Έκαναν έρωτα στο Survivor; Τι αποκάλυψε η Πασχάλη! [vid]

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor και η Σόφη Πασχάλη απάντησε σε ορισμένα από τα πιο καυτά ερωτήματα για το ριάλιτι.

Η Σόφη Πασχάλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Celebrity Travel και μίλησε για τους διάσημους συμπαίκτες της και ορισμένα από τα ερωτήματα που απασχολούν το φανατικό κοινό του ριάλιτι.

“Υπήρξε περίπτωση που κάποιος μέσα από την ομάδα έκανε φλερτ σε κάποιον άλλον, χαθήκανε, πήγανε στο δάσος, έγινε κάτι παραπάνω ή είπατε από μέσα σας ίσως κάτι μπορεί να έγινε; Θα μπορούσε να κάνει κάποιος κάτι σε αυτό το δάσος;” τη ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης και η Σόφη Πασχάλη απάντησε πως θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο Survivor.

“Νομίζω πως δεν θα είχε την όρεξη. Εκτός αν ήταν στις αρχές”, συμπλήρωσε η Σόφη Πασχάλη, σημειώνοντας πως “δεν έπαιξε φλερτ” στην ομάδα των διασήμων. Όταν ρωτήθηκε αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Σόφη Πασχάλη εξήγησε πως η Ευρυδίκη έχει σχέση και είναι μάταιο όλο αυτό που έχουν κάνει. “Πουλάει μια παραφιλολογία”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Εδώ και καιρό η σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μπει στο μικροσκόπιο του φανατικού κοινού του ριάλιτι, με τους περισσότερους να εικάζουν είτε πως έχει συμβεί κάτι ανάμεσά τους είτε πως θα ήθελαν να έχει συμβεί!

Έριξε και ορισμένα καρφιά για τους συμπαίκτες της, τονίζοντας πως εκείνοι που έλεγαν συνέχεια ότι είμαστε ομάδα, ήταν αυτοί που δεν ήταν. “Όταν είσαι ομάδα δεν χρειάζεται να το λες. Το νιώθεις και το δείχνεις με τις πράξεις σου”.

Δείτε στο βίντεο από το 29:07 τι είπε για τους συμπαίκτες της!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε